Pondělí 24. 7. 2017

Polévka
  Hovězí vývar s masem, kapáním a čerstvou zeleninou 29,-
Expresní jídlo
350 g Kachní stehno pomalu pečené v cibulovém konfitu, podávané s červeným zelím, dále pak chlupaté knedlíky a osmažená cibulka 149,-
150 g Pečené hovězí zadní, přelité rajskou omáčkou, houskové knedlíky 109,-
Hlavní jídlo
150 g Smažený holandský řízek se sýrem, bramborová kaše maštěná máslem 98,-
150 g Srbské ražniči s čerstvou zeleninou a drcenými rajčaty, bramborové hranolky 98,-
300 g Rizoto z bulguru s lilkem, cuketou, kuřecím prsíčkem, sypané parmazánem 98,-
2 ks Omeleta se špenátem, vařené brambory maštěné máslem 89,-
Salát
  Zeleninový s ředkvičkou   28,-
Dezert
  Domácí meruňkový koláč se žmolenkou   28,-
Na úterý připravujeme:

Polévka: Ruský boršč

Kuřecí stehýnko (farma Druhaz) plněné sušenými rajčaty a kozím sýrem, podávané s mačkanými bramborami

Jídla připravil: Eduard Kolda s kolektivem
Ceny kontroloval: Ing. Jan Göttel
Smluvní ceny – ceny jsou konečné – III. cenová skupina
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.