POLEDNÍ MENU

Pondělí 23.10. 2017

Polévka
  Slepičí vývar s masem, celestýnskými nudlemi a kořenovou zeleninou

(A-1,3,7,9)

29,-
Expresní jídlo
150g Debrecínský guláš z plecka, houskový knedlík

(A-1,3,7)

109,-
250g Kuřecí stehýnko z farmy Druhaz dušené na paprice, těstoviny

(A-1,3,7)

109,-
Hlavní jídlo
150g Hovězí zadní kýta stařená 30 dní připravovaná metodou Sous-vide, zadělávaná mladá karotka, mačkané brambory

(A-1,7)

129,-
350g Kachní stehýnko pomalu pečené v konfitu z česneku, cibule a sádla, červené hlávkové zelí, domácí chlupaté knedlíky a smažená cibulka

(A-1,3,5,7)

139,-
150g Nudličky z vepřové kýty s hlívou ústřičnou a čerstvou zeleninou, jasmínová rýže (A-3,6,11) 109,-
150g Smažené filety z aljašské tresky v trojobalu, bramborová kaše, citron

(A-1,3,4,7)

119,-
Salát
  Salát z červeného zelí s majonézou (A-3)   28,-
Dezert
  Domácí tvarohový koláč

(A-1,3,7)

  28,-
Na úterý připravujeme:

Polévka: Dršťková polévka

Hovězí gulášek z našeho vyzrálého býčka plemene „Galloway“ podlévaný černým pivem, karlovarské knedlíky

Jídla připravil: Eduard Kolda s kolektivem
Ceny kontroloval: Ing. Jan Göttel
Smluvní ceny – ceny jsou konečné – III. cenová skupina
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.