ČTVRTEK 19. 7. 2018

Polévka
  Brokolicový krém

(A-1a, 7, 9)

29,-
  Rybí lososový krém

(A-1a, 4, 3, 7, 9)

29,-
                                                                                                                                   

Expresní jídlo

150g Vyzrálá loupaná hovězí plec připravená metodou sous-vide, černá omáčka s mandlemi, karlovarské knedlíky naší výroby

(A-1a, 3, 7, 9)

129,-
150g Sekaná pečeně, svíčková omáčka, houskové knedlíky

(A-1a, 3, 7, 9, 10)

109,-
Hlavní jídlo
150g Krůtí játra z farmy Druhaz na roštu, hranolky, tatarská omáčka, karamelizovaná cibulka

(A-1a, 3)

129,-
150g Smažené růžičky květáku v trojobalu, vařené brambory, koprový dip

(A-1a, 3, 7)

119,-
300g Meruňkové knedlíky od naší cukrářky, z tvarohového těsta s opečenou strouhankou, cukrem a máslem
(A-1a, 3, 7)
109,-
Salát
  Rajčatový s majonézou a červenou cibulkou

(A-3, 7)

28,-
Dezert
  Tmavý strouhaný koláč s tvarohem

(A-1a, 3, 7)

28,-
 

Na pátek 20. 7. 2018 připravujeme:

Gulášová polévka

Záhorácký závitek, mačkané brambory s jarní cibulkou a výpekem