POLEDNÍ MENU

PÁTEK 22.9.2017

Polévka
  Bramboračka

(A – 1,9)

 29,-
Expresní jídlo
150g Krůtí  kostky z farmy Druhaz pomalu pečené na čerstvém koriandru, mexické fazole, bramborové tolárky

(A – 1,12)

119,-
150g Hovězí vyzrálá loupaná plec přes noc vařená v kořenové zelenině, hříbková omáčka, domácí karlovarské knedlíky

(A – 1,3,7,9)

119,-
Hlavní jídlo
150g Segedínský guláš z plecka, houskové knedlíky

(A – 1,3,7,12)

109,-
  2ks Fazolové lusky na sladko-kyselo, vařené brambory, sázené vejce

(A – 1,3,7)

 98,-
150g Zelené kuřecí kari na kokosovém mléce, jasmínová rýže

(A – 4,6,10,11)

119,-
150g Vepřové ražniči s domácí slaninou, hlávkové zelí, bramborové knedlíky

(A –1,3,7)

 109,-
Salát
  Rajčatový salát s majonézou a cibulkou

(A – 3,7)

  28,-
Dezert
  Domácí tvarohový závin

(A – 1,3,7)

  28,-
Na pondělí připravujeme:

Polévka: Hovězí vývar s játrovou rýží

Smažená krůtí prsíčka z farmy Druhaz, bramborový salát s medem a polníčkem

Jídla připravil: Eduard Kolda s kolektivem
Ceny kontroloval: Ing. Jan Göttel
Smluvní ceny – ceny jsou konečné – III. cenová skupina
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.