U Medvídků – nabídka pro cestovní kanceláře pro Prahu – výběr z tradičnch českých menu nebo mezinárodních menu, lidový večer s kapelou.

Nabídka služeb pro organizovaný cestovní ruch.

Založení restaurace „ U Medvídků“ se datuje již od roku 1466. Bývalý pivovar, ve kterém byl rovněž první pražský kabaret, byl v minulém století přestavěn na jednu z největších pražských pivnic. Restaurace je navštěvována jak Pražany, tak i turisty především díky typické české kuchyni, výbornému Budvaru a stylovému interiéru. Poloha restaurace v historickém centru města umožňuje spojit návštěvu pivnice s prohlídkou Starého Města nebo s návštěvou blízkých divadel (Národní divadlo, Laterna-magica, Černé divadlo).

V dubnu roku 2005 jsme nově otevřeli „Dům piva“. V historických prostorách bývalé sladovny pivovaru „U Medvídků“ vzniklo na více než 800 metrech čtverečních muzeum piva spojené s prodejnou piva a pivovarských suvenýrů a dobový minipivovar. V gotickém krovu objektu se nachází multifunkční sál, který bude sloužit jako divadelní scéna kabaretu, prostor pro pořádání koncertů, incentivních akcí, seminářů apod.

Otevírací doba:
Pondělí – sobota 11.00 – 23.00
Neděle- 11.30 – 22.00

 

Pivnice – 290 míst
Členění místnosti umožňuje stravovat najednou skupinu až o 250 osobách nebo několik menších skupin při zachování oddělenosti pro každou z nich.

Pivovarská zahrada – 50 míst
Zastřešena stahovací plátěnou střechou, vyhřívána přenosnými plynovými topidly.

Kabaret – 100 míst
Sál v pozdně gotickém krovu kapacita při stolovém uspořádání 100 míst, školení 150 míst, rauty 200 míst.

Budvar Bar – 40 míst
Originální interiér, nabídka více než 10 druhů českých piv.

Pivovar – 50 míst
V pivovaru se můžete setkat s dnes již nepoužívanými technologickými součástmi pivovaru jako je štokové chlazení, otevřené kvasné kádě, dřevěné ležácké sudy a ruční stáčení do lahví s patentním uzávěrem.

Salónek – 30 míst
Vhodný pro uzavřenou společnost. (promoce, semináře, abiturienti)

Návrhy menu:

AKTUÁLNÍ NABÍDKU PRÁVĚ PŘIPRAVUJEME.

PRO VÍCE INFORMACÍ KONTAKTUJTE MANAŽERA RESTAURACE.

DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.